Тъмен

Тайните Архиви на Ватикана - СКРИТАТА РЕАЛНОСТ (ЕП 19) 

Абониране
Показвания 81 хил.
97% 5 000 114

Какви тайни крие Ватикана в своите строго охранявани архиви? Колко от тях знаем и кои са едни от нещата, шокирали света..предстои да разберем.

Натисни Join за "Ексклузивни Видеа" и Гледай Преди Първия!
bgbin.info/door/KYV...

💡 Програмата ми: program.choko.bg​​​
👕 Тениските: choko.bg/​​​
☕ Абонирай се : goo.gl/sYVcMB​​​
✍ Пиши ми тук: sharewithchoko@gmail.com
💰 За бизнес запитвания : choko_production@abv.bg

Древни текстове, изгубени документи, предмети, над двеста хиляди ръкописи и куп други неща, които се пазят изключително строго. Разбира се както с всяка друга тайна има и най-различни теории като някои смятат, че Ватикана отдавна има контакт с интелигенти цивилизации извън нашата планета и работи заедно с тях. Че в древните архиви се крие малко по-различна история. История на тайни сили, общества и апокалиптични пророчества.

Още от първи век католическата църква започва да прави своите записки и като те са били поверявани на първите папи и те са поемали ангажимента и отговорността да ги носят навсякъде със себе си. С популяризирането на религията и бързото натрупване на архиви, Църквата се принуждава да започне да ги складира някъде и решава това да бъде домът на Папата. Така когато умре един Папа, неговият наследник ще може да продължи работата на предците му.

Гледай другите епизоди на Скритата Реалност:
еп 1 - bgbin.info/code/video/fZeKeqfGnMzVkr4.html​​
еп 2 - bgbin.info/code/video/h3qImpKmt7_XrdA.html​​
еп 3 - bgbin.info/code/video/kp-boGexm8i2f7o.html​
еп 4 - bgbin.info/code/video/dp-dZXiuurWtZbY.html​
еп 5 - bgbin.info/code/video/Y45shGW7m665ebY.html​
еп 6 - bgbin.info/code/video/iWuocaWYnLfcn74.html
еп 7 - bgbin.info/code/video/ia-IpGW60J-jnMw.html
еп 8 - bgbin.info/code/video/qahsqZnHu6rKkp0.html
еп 9 - bgbin.info/code/video/iqt8kajFtqzGhK4.html
еп 10 - bgbin.info/code/video/oaFmo5ermNvHkNg.html

Всички знаем за огромното влияние на Ватикана и Римската Империя през годините и как те променят хода на история. Точно поради тази причина, в тайните архиви не е само историята на църквата, а на цялото човечество.

Например те съдържат: Inter Caetera, документът, с който по онова време двете доминиращи сили Португалия и Испания си поделят света на зони на влияние през 1493г. След като са уж открити от Христофор Колумб. А вече има и доказателства, че древни африканци са открили Америка много преди Колумб. (Но това за друг път.)

- Писмо на Микеланджело до папа Юлий 2

- Бележки от 1633г свързани с делото срещу Галилео Галилей, в което той е обвинен, защото твърди, че земята се върти около Слънцето, а не обратно както смятат всички.

- Писма от Ейбрахам Линкъл и Джеферсън Дейвис

Също така през 2001г бяха намерени и архивите на рицарите Тамплиери, след като били изгубени дъли години. В края на 13 век, когато Орденът на Тамплиерите е в своята сила, когато те са навсякъде из Европа, те биват преследвани за престъпления, осъждани, изгаряни пред хората и убивани. Но документите във Ватикана изцяло променят поската на историята на Тамплиерите и Папата по онова време.

ПОСЛЕДВАЙТЕ МЕ :
☑️ Втори канал : goo.gl/jknptu
☑️ Facebook : goo.gl/76ebjk
☑️ Инстаграм : goo.gl/CBvouW
☑️ Магазин : goo.gl/w5Pf4j

Миналата година през 2020 след упорит натиск от групи, защитаващи човешките права, Ватикана се съгласява да покаже документи свързани с папа Пий 12 и Втората Световна Война. За съжаление това, което показаха е далеч от това, което казаха, че ще покажат. Това по скоро приличаше на публична кампания от колкото като опит да покажеш историята такава каквато е. И така е било винаги. Оказва се, че Ватикана пази много строго своите таини без значение какво се случва, кой има желание да ги разгадае или по кое време от историята се случва.

Това повдига въпроса, какво още остава скрито?

------------------------------------------------------------------------------------------
● Не забравяйте да се абонирате и да натиснете камбанката 😇
Поклон и благодаря. Love you all.


Тайните Архиви на Ватикана - СКРИТАТА РЕАЛНОСТ (ЕП 19)

Публикуван на

 

26.07.2021 г.

Споделяне:

Споделяне:

Изтегли:

Зарежда връзки.....

Добавяне към:

Любими
За гледане по-късно
Коментари 402   
CHOKO
CHOKO преди месец
Приятели 85 км под Ватикана са дълги архивите. А не 85 км към земната кора. Грешката е моя, че не се изразих правилно, хубав ден :)
Ivan Slavkov
Ivan Slavkov преди месец
@Rudi Orudis на мен ли ми говориш за дилара или
Rudi Orudis
Rudi Orudis преди месец
Аз ти къзах да си смениш Дилъра ма ти Не та Не😂😂😂😂😂
Ivan Slavkov
Ivan Slavkov преди месец
@Milen Topalov аз знам какво се крие по земята знам цялата истина за всичко 😉
Ivan Slavkov
Ivan Slavkov преди месец
@кирил сандев аз знам какво крие ватикана много неща който каза са вярни религийте и свещенните книги са създадени за да промиват умовете на хората аз знам цялата истина за всичко 😉
Ivan Slavkov
Ivan Slavkov преди месец
@Plamen Petkov не е искал да згреши все пак е човешко същество всички доопускаме грешки даже и аз докато го пиша този коментар имам много грешки 😂😂😂😂 но все пак имаш страшно чувство за хумор от един час се смях на коментара ти добре че още малко опа и влезнахме в някоя кухина на Агарта хахахахах 😂😂😂
ga ga
ga ga преди 25 дни
телескопа за който говорите вече се казва луци
Blueberry Yam Yam
Blueberry Yam Yam преди 26 дни
Оле колко хубави бългаски канали! Така се радвам да намеря това видео! Браво! Само напред и нагоре лъвовее
Andrean Vasilev
Andrean Vasilev преди 27 дни
Най-вероятно почти всичко е истина.
Plamen Georgiev
Plamen Georgiev преди 29 дни
FALSHIVI "tesstove" ... Udarili "tesst" na Papaia ... Praskova ... pupe6666 ... Okazalo se che sa Zaboleli ot FAL6666IVIA "viruss" ... Moze da Opitate s Ma.N.go ili Sliva ... moze i Bez kosstilka SSliva ... Takuv viruss NE sustestvuva ... Tova E obiknoven grip , koito se Usslozzniava za niaKoi poradi Prusskaneto s Chemtrails ot samoleti nad Gradovete ot NASA programite ... ... ... ... ... ... ...
Аna Bogdanova
Аna Bogdanova преди месец
Благодаря за полезната информация. Ватикана може да покаже много повече от това което виждаме и чуваме. За жалост да, много ценна информация пазят там, дори ако не се бъркам за България доста факти са премълчани и са "заровени" под Ватикана. Ако не греша, кости и предмети на наш Светия имат там. Като цяло на ми харесва Ватикана и папата заедно с него защото те разиграват цирк, който малцина виждат.
Nikoleta Violinova
Nikoleta Violinova преди месец
Впечатлена съм от видеата ти! Страхотни са.
GREMIK Welcome to the unknown
GREMIK Welcome to the unknown преди месец
bgbin.info/code/video/n4F9sYCorNmVrr4.html
Vladimir Hristov
Vladimir Hristov преди месец
11:00 мисля, че Ватикана наистина крие много, но не са те единствените които крият, а и това което го крият го пише в Акаша, а има хора които не само, че четат от там, но и могат и да пишат ... Благодаря :-).
Milena Petkova
Milena Petkova преди месец
В Италия живея и работя в момента...."Случайно " отминалата Коледа Ватикана бе "''украсена " със с@т@но - символи : масонската пирамида, всевиждащото око и т.н...Тази символика е особено показателна,според мен, на кого служат...Изводите оставям на вас...
Деян Методиев
Деян Методиев преди месец
Чоко правиш уникални видеа наистина много ми харесват много професионално е всичко това което правиш наистина адмирации! Относно Ватикана според мен не че имат само пряка връзка с извънземни, а имат пряка връзка с Дявола! Защо ще крият факти за съществуването на Исус Христос защо ще крият тази машина която показва моменти от миналото и още прекалено много неща, а имат мощен телескоп на име Луцифер ако не знаят някои от хората Луцифер е едно от имената на Дявола и те почитат именно Луцифер и служат на Луцифер вместо на Исус Христос това е цялата истина за Ватикана и само последно да добавя мисля, че под Ватикана се крият толкова много неща които цялото човечество не знае че съществуват, но те умишлено ги крият и съм сигурен че има още много факти и документи за съществуването на Исус Христос и те ги крият и не искат човечеството да ги вижда. Сигурен съм на 100% че има и документи и факти свързани със съществуването на Дявола, че имат документи които доказват връзката между Ватикана и Дявола, но един ден те ще си отговарят за всичко, което са сторили и което вършат от векове насам!
Andrei Mladenov
Andrei Mladenov преди месец
ти да не си масоняк?Или илюминатин 😂
Милчо Венев
Милчо Венев преди месец
Свърталище на СТАНАТА.
Янислав Събев
Янислав Събев преди месец
Видеата ти звучат и изглеждат много по-добре от подобните такива на твои колеги. Браво.
CHOKO
CHOKO преди месец
Благодаря ти
Емил Маринов
Емил Маринов преди месец
Ти знаеш ли какво приказваш изобщо ?
В Италия с Катерина
Колко от вас ще могат да четат ако влязат в архивите на Ватикана? Нито един 😄
The pro killer
The pro killer преди месец
липсва ми стария чоко 😪
Maria Boneva
Maria Boneva преди месец
Всичко което бихме искали и могли да знаем е написано вече Библията. Там са открити всички "тайни". 😉
Теодор Атанасов
Теодор Атанасов преди месец
Всеки човек разполага с огромно вътрешно богатство.Светът е пълен с лъжи.Ватикана е най могъщата лъжлива информация която мами всекидневно човек.Всички религии на този свят са лъжливи .Те желаят да ни управляват вечно да ни мамят лъжат и манипулират.Станете ли ПРОСВЕТЛЕНИЕ вие сте вечен и неограничен.
Атанас Ригов
Атанас Ригов преди месец
Ватикана-Нов Световен Ред-Антихрист
Nikolas Naidenov
Nikolas Naidenov преди месец
В коя част пише казаното от апостол Павел?
Иванка Гаврилова
Иванка Гаврилова преди месец
Прочетете Библията, и не ви трябва да знаете какво има в подземията на Ватикана!Как се превежда името Ватикана?Има извънземен живот,на други планети,Библията пише за това!Прочетете я,и ще намерите истината и истината ще ви направи свободни!
Сергей Александров
Чоко, братле, само да те светна, че Ватикана няма нищо общо с Бог. Ватикана е Никълъс, а кой е Никълъс ще те оставя сам да го проучиш и когато стигнеш до слънцето, погледнеш от птичи поглед и разбереш, кое, какво означа, моля, направи видео, в което разясняваш. Хайде поздрави :)
кирил сандев
кирил сандев преди месец
Чокич братане как да признаят каквото и да е било като те крият всичко от нас нарочно. Нали ако всичко там излезе на яве ще спрем да вярва ме в църквата Която умишлено е създадена като божи храм. А малко от хората знаем и остава ме на твърдението че Точно църквата по времето на Исус Христос го предава на тогавашните Римски власти И тогавашните Папи подкупват по голямата част от народа за да освободят убиеца Бараба а да задържат измъчват и накрая разпънат на кръста като в целите си рани е принуден да носи и кръста си до хълма на който е разпънат. Много хора са заблудени относно вярата и вярват в това което се вярва Мащабно а трябва да вярват в това в което Те вярват А не това което им бива налагано. И не само това крие Ватикана тя крие и всички писания и предсказания на нустрадамос които е предвиждал чак в наши дни И те са знаели че това ще се случи Като например Чумата през 1-вата световна война. Като падането на кулите близнаци в САЩ през 2001г. И още много други такива. Ватикана е съюзника на дявола Или казано по модерно Луцифер те действат буквално по сектански писания и държат всички Народи под масова психоза чрез техните методи и лъжливи факти с който държат всички хора ще се изразя грубо В окови. Всичко в което живеем е пълна измислица Всичко което чува ме е лъжа Всичко в което вярва ме е Секта. Истината сме ние будните! Останалите са погубени...
Kristina Dimitrova
Kristina Dimitrova преди месец
Всичко което гледах ми става ясно че ВАТИКАНА знаят как се създала земята даже ние хората да ли от Адам и Ева или сме опетни зайци на извънземните много работи ще излязат наяве за нас хората който сме лъгани със години
Буба Лази
Буба Лази преди месец
Мисля, че си страхотен и за това и работата ти е такава! Бъди здрав!
Stalin Stalin
Stalin Stalin преди месец
Библята казва дори и ангелите не знаят кава е формата на нашия бог всичко е лъживо пророци господи наш ни допреди за тези нешта
Iovka Staneva
Iovka Staneva преди месец
Gledah puski turiti4eski film za Vatikana i pokazaha miasto ot musea kadeto ne puskat balgari.?????????????????????
Miss Independent
Miss Independent преди месец
Виждам, че ползваш интересни източници за видеата си и за това искам да те помоля да направиш видео за един много актуален днес въпрос - климата. Търсех видеа, но на Бг няма преведени.
Димитър Паничаров
Димитър Паничаров преди месец
1стария Чоко беше уникален защото играеше игри,влогове правеше и правеше предизвикателства Играеше с брат му на ФИФА и го апуксваше яко брат му го забравих липсва ми стария чоко
Maria Kouteva
Maria Kouteva преди месец
Razbira se ,4e Vatikanat si krie dokumentite,zashtoto znae,4e ako se publikuvat-zarkvata kato instituzija,shte bade premahnata,deto laze horata s izmishljotini.
Нина Линкова
Нина Линкова преди месец
da
M T
M T преди месец
Хора, това със свещите и други подобни са просто езически ритуали, които църквата е поела и претендира да са нейни. Ватикана е просто мрежа да манипулация на масите и както почти всички религии, се използва страх за да държат хората в подчинение. Тоест, ако не си послушен - нямал си са идеш в измисленият рай, който всъщност не съществува. Но... важното е да си послушен и да правиш каквото те ти кажат. Библия, коран, тора - все книги написани от хора! Как може хората да са толкова лековерни? Тази планета е създадена за да подхранва с негативна енергия благодарение на човешките роби. Човешката раса затова е и създадена отворете си очите! А това с виното и хляба дето са "кръвта и тялото" на Христос и с което ви "храни", не ви ли навежда на мисълта че точно за това се ползва човешката раса? Да храни с тялото и кръвта си?мислете!
reptile iluminatite smurt za tqh
reptile iluminatite smurt za tqh преди месец
bratle haknal sam arhivite na Vatikana kriqt 3 ri sakrovishta na edno mqsto zashtoto stava vapros za izvunzemni rasi znam kade sa sakrovishtata imam komentari na izvestni lichnosti politici prezidenti princove Princese svetovni zvezdi daje slusam rap muzika i r keli go ima kato komentar tova sa mansoni kriqt atlantida i drugi voinite v irak iran avganistan ne e zaradi nefta ami zaradi opium droga razpolagam sas vsichki arhivi smoka84 ivan ivanov stara zagora.Zabravih nai vajnoto kriqt sait za meteoriti mogat po saita da poruchat kakuvto vid iskat i kadeto iskat da padne kato golemina darjava grad ulica i taka natatak daje i chas moje da se posochi razpolagam s tezi neshta kakto i anonimnite sa tqhna izmislica ne sa nikvi hakeri mi imat za cel da svqvat smut v obshtestvoto te mi priznaha che az sam nomer 1 mogat da prizovavat dqvola dqvola sa ciganite i satanata no spoko nqma gi veche pogrijil sam se za tqh te sa veche minalo satanata e chovek s imeto Hristo Ivanov Hristov no toi e veche minalo smoka84 ivan ivanov stara zagora
Кристина Кириловa
Кристина Кириловa преди месец
Много бих искала да чуя твоята версия на "Никога не сте чували историята на" Sarah Paulson!
Румито Костова- БАСТЕТ
САМООБУЧАВАЙТЕ СЕ,НА ПЪРВО МЯСТО В УМА СИ ВИНАГИ ДА Е БОГ ,ПРИМЕР ВИ Е ХРИСТОС,ЦЪРКВИТЕ И РЕЛИГИИТЕ СА УЧЕНИЕ ЗА ПЪРВИ КЛАС В УЧИЛИЩЕТО НА БОГА,А ИСТИНАТА Е СЪВСЕМ РАЗЛИЧНА И Е ЕДНА ЗА ВСИЧКИ-ЕДНО СМЕ И ЕДИН Е БОГ ОТЕЦ АБСОЛЮТА ЗА ВСИЧКИ!!! ИСТИНАТА СМЕ НИЕ-БОГОМИЛИТЕ-ИЗБРАНИТЕ ДЕЦА НА БОГА,УЧИТЕЛИ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО !!!***bgbin.info/code/video/YZ57oWrWs9irbcg.html
Jana Berge
Jana Berge преди месец
То се знае ,че Ватикана пази тайните на човечеството. Аз съм убедена в това.
Chernorizetz Hrabar
Chernorizetz Hrabar преди месец
Поздравления за видеото! Много интересна информация за архива, която не знаех. Продължавай да търсиш истината и да я споделяш с хората! УСПЕХ!
mariasam mariasam
mariasam mariasam преди месец
bgbin.info/code/video/kqV2q6vZ2q-vrqo.html
Albena Stoyanova
Albena Stoyanova преди месец
Улисана в своите мисли, пропуснах, да изкажа, сърдечна благодарност и уважение. Радвам се, на пълноценната Ви работа. Това е отговорност, в която се крие и вяра, и надежда, и ЛЮБОВ. БЛАГОДАРЯ ВИ! С УВАЖЕНИЕ!
CHOKO
CHOKO преди месец
Поклон !
edcvgftyu tgbhuji
edcvgftyu tgbhuji преди месец
Los Angeles Commentator: Falun Gong Improves the Image of Chinese Zheng Cunzhu, Vice Chairman of the Democracy Party of China, spoke at a rally in Los Angeles. Zheng Cunzhu, Vice Chairman of the Democracy Party of China, said that Falun Gong practitioners have high moral values and are respectful. Having attended Falun Gong practitioners’ events previously, he considered such gatherings very positive and righteous. As a commentator who immigrated to the U.S. 40 years ago, Zheng said that Chinese people often seem agitated, tired, and do not follow the social order. He has not observed this in Falun Gong practitioners. “Falun Gong has improved the image of Chinese people,” he remarked. Zheng considers the suppression of Falun Gong, and the CCP’s atrocities, beyond imagination. “The persecution of Falun Gong by the CCP has no bottom line. Take organ harvesting as an example; it is not something any normal human being would do.”
Cveti Valentinova
Cveti Valentinova преди месец
Ynikalno iskam prodoljenie ..
Красимир
Красимир преди месец
Няма ли да направиш видео за АТЛАНТИДА
Yanko Marinov
Yanko Marinov преди месец
Този фиктивен глас къде го правиш ужасно много дразни, не може за седмица да ти се е променил гласът до такава степен нисък и дълбок. Грозно е когато някой не е естествен пред камерата, а очевидно ти не си.
Yanko Marinov
Yanko Marinov преди месец
@CHOKO Добре, 4ok0
CHOKO
CHOKO преди месец
Сигурен съм, че знаеш, че видеата не се снимат седмица за седмица. Също така бях болен почти цяла седмица
Niki Spasova
Niki Spasova преди месец
Страхотен си. Продължавай нататък с мн успех 😉
Gonzo Veliki
Gonzo Veliki преди месец
Капелата е Сикстинска, а папата е Инокентий седми...
CHOKO
CHOKO преди месец
Извини ме снимах го в 6 сутринта
Сирма Крумова
Сирма Крумова преди месец
Луцифер в превод "Носещия светлина" няма лошо
Antoaneta Delcheva
Antoaneta Delcheva преди месец
🙏💖
Сара Махова
Сара Махова преди месец
bgbin.info/code/video/gYqcfpLOzau1Zcg.html&ab_channel=DimiFilyova Ето ги добре скриваните тайни на Ватикана и какво предстои
Albena Stoyanova
Albena Stoyanova преди месец
Всички сме частици от единното цяло. Божествената любов, е неделимо съкровение от всяка душа. Тя не е тайна. Тя е ОСЪЗНАВАНЕ. Откровение- избор, до който нашето СЪЗНАНИЕ, трябва доброволно да стигне, за да "пиеме", светена вода. Много от нас, са в лабиринта на собствения си плен. ЛУЦИФЕР, най-изкустния обожател. Изкусител и катализатор. Тънкото сито, на прогресивното осъзнаване и израстване. ИЗБОР - свещеното право на избора, ценностите и БОГ. ЗНАНИЕ. Предадено на човека от сина БОЖИ Исус. Само 10-те Божии заповеди стигат! Но, ние сме слепи, глухи и неми! Така Луцифер, използва и живее, със своята любима, наречена човешка слабост. Флиртът на слабохарактието ЕГО. НО ЛУЦИФЕР Е СВЕТЛИНА И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО. ТОЙ Е ДЯСНАТА РЪКА НА ЛЮБОВТА И БОГА! ТОЙ Е СПРАВЕДЛИВОСТ И УРОК! Там в пътеките на ИЗБОРА е пътят, истината на живота (кармата), УРОЦИТЕ НА ДУШАТА. Луцифер е изкушението на осъзнаването, мотивацията на израстването... Кой го превръща в тъмнина? ИЗБОРА, ИЗБОРА НА ЛИЧНОСТТА! Защо Ватикана е символ на Божествените ценности? Защото е представител на Благословената, контрастна страна. Защо е толкова силна властта му? Защото избора на мнозинството винаги печели. БОГ няма причина да бърза. Защото мнозинството е фактор, на духовната еволюция, в безсмъртната душа на човека. БЛАГОДАРЯ!
mariasam mariasam
mariasam mariasam преди месец
bgbin.info/code/video/kqV2q6vZ2q-vrqo.html
Albena Stoyanova
Albena Stoyanova преди месец
Всички сме частици от единното цяло. Божествената любов, е неделимо съкровение, от всяка душа. Тя не е тайна. Тя е откровение, ИЗВОРА, до който нашето СЪЗНАНИЕ, трябва доброволно да стигне, за да "пиеме", светена вода. Много от нас, са в лабиринта на собствения си плен. Луцифер, най-изкустния обожател. Изкусител и катализатор. Тънкото сито, на прогресивното осъзнаване и израстване. ИЗБОР - свещеното право на избора, ценностите и БОГ. ЗНАНИЕ! Предадено на човека от сина Божий Исус. Само 10-те Божии заповеди стигат! Но, ние сме слепи, глухи и неми! Така Луцифер живее със своята любима, човешка слабост. Флиртът и основавата на слабохарактието ЕГО. НО, ЛУЦИФЕР Е СВЕТЛИНА И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО. ТОЙ Е ДЯСНАТА РЪКА НА ЛЮБОВТА И БОГА. ТОЙ Е СПРАВЕДЛИВОСТ И УРОК! Там в пътеките на ИЗБОРА е пътят, истината на живота (кармата), УРОЦИТЕ НА ДУШАТА! Луцифер е изкушението на осъзнаването, мотивация на израстването... Кой го превръща в тъмнина? ИЗБОРА, ИЗБОРА НА ЛИЧНОСТТА. Защо Ватикана е символ на Божествените ценности? Защото е представител на Благословената, контрастна страна. Защо е толкова силна властта му? Защото, избора на мнозинството винаги печели! БОГ няма причина да бърза. Защото, мнозинството е фактор, на духовната еволюция, в безсмъртната душа на човека. БЛАГОДАРЯ!
Атанас Стоименов
Атанас Стоименов преди месец
Няма да е лошо един епизод за Джорджано Бруно - доста влиятелен вещер и магьосник, който е всявал ужас сред християните. Монах, чийто ум е ужасявал църквата. Убит е от Светата инквизиция на 17.02.1600г. в Рим. Статуята му краси там площада ,,Кампо деи Фиори" 🙂
Emilio Mateev
Emilio Mateev преди месец
Ei parlqk
Emanoel Petrov
Emanoel Petrov преди месец
Къде са мотивиращите видеа искам да си купя едно.В дълбока депресия съм след това видео продай ми едно видео "анти депресия ".
ice Narko
ice Narko преди месец
Чоко можели да направиш клип за никога не сте чували историята на lil pump
skior skiorski
skior skiorski преди месец
Страхотно видео , благодаря за положения труд
CHOKO
CHOKO преди месец
Аз благодаря!
Jozefina Metodieva Velitchkova
Jozefina Metodieva Velitchkova преди месец
Много ми е интересно от кои чакаш новини, говориш за неща които не са верни.
Jozefina Metodieva Velitchkova
Jozefina Metodieva Velitchkova преди месец
Посетил ли си Ватикана, това са пълни глупости, живеят 1000 човека, пълна дезинформация.
KAMOG
KAMOG преди месец
Папата - ортак на дявола. Всички папита... 🤬
Даниел Анжелов
Даниел Анжелов преди месец
Браво Чоко много хубав клип
Virtual YouTuber
Virtual YouTuber преди месец
Бъди все така дружелюбен към хората и продължавай напред!
valeri rihter
valeri rihter преди месец
Става въпрос за епизод скритата реалност 2 пътешественик в времето 2 част
valeri rihter
valeri rihter преди месец
Брат една мисъл ми е отдавна в главата а тя е. Имаш едно видео за един руснак пътешественик в времето и се замислих след като вече е доказано че не сме сами, че хората са отвличани от НЛО и също така че при много висока скорост времето до като си в космоса тече много по бавно от колкото тук. Та питам се аз само аз ли ги виждам нещата така че според мен този човек не само е пътешественик в времето но и е първият 100% истински документиран случай на отвлечен човек от нло. Просто си разсъждавам нали но тази мисъл не ми дава мира и наистина мисля че няма друго обяснение все пак самият човек казва че е видял никакви светлини над него преди да изгуби съзнание или памет
CHOKO
CHOKO преди месец
Съвсем възможно е
하늘
하늘 преди месец
Всеки скача на това Луцифер. Луцифер в превод означава ,,Този който разпръсква светлина, morning start” тн. Всъщност всичките така наречени ,,имена” на дявола са титли. Сатана дори е съществително на старо-Иврит , което означава ,,противник” , а да не говорим , че самият дявол не е бил в оригиналните библейски писания. Той и неговите така неречени демони идват от дооста други митологии като шумерска и други. Просто християните навремето като видят друга политеистична религия с богове с рога и са били като ,,Охоо ами ето ти го ти дявола”. Така става и с бог Пан 🤣така , че към всички които пишат гневни коментари за телескопа, първо мислете!!😉
Prgrsv
Prgrsv преди месец
ще има ли фифа ?
Denitsa Koleva
Denitsa Koleva преди месец
Ако не сте чели на Дан Браун "Шестото клеймо", задължително го прочетете. Абсолютно пряко базиран за случващото се във Ватикана.... роман, а може и да има доза истина, кой знае?
Lusiana Caporasso
Lusiana Caporasso преди месец
Ватикана е държава? 🤔 винаги съм мислела, че е град 😂😂
Nevena Sugarlieva
Nevena Sugarlieva преди месец
И град и държава е
John Alexander
John Alexander преди месец
Луцифер на староЛатински се превежда като носител на светлината а всеки знае че Ватикана все още използва старо латинския като техен език ... принципно Ватиканът крие доста тайни за които си нямаме и на представа документи и записки на исторически фигури твърдящи че Иисус Христос е имал жена и наследници ..крият съществуването на рептилите защо са в съюз с Тех...до скоро са отричали но вече потвърдиха съществуването на папеса Йоана ..но също така и шпионират големите държави и за това пазят архивите си НО нямат такава машина с която да гледат миналото това е слух с цел
Savi Kostov
Savi Kostov преди месец
Shto ne napraish za 2pac ami nekvi glypavi klipove zema da pravish na posledak
Stoian Kolov
Stoian Kolov преди месец
Една бомба над Ватикана и една бомба над планините в Тибет дето са ония лудите и всичко ще се приключи
Stoian Kolov
Stoian Kolov преди месец
Като не разкриват тайните, да се бомбардира и да се унищожи всичко
Je Ja
Je Ja преди месец
ТИКВАТА ЩЕ БЯГА В ИЗРАЕЛ
Je Ja
Je Ja преди месец
ТИКВАТА Е НЕЗАКОНЕН СИН НА ТОДОР ЖИВКОВ С ИСТИНСКО ИМЕ БАХУР БЕХАР
Je Ja
Je Ja преди месец
ТИКВАТА Е НЕЗАКОНЕН СИН НА ТОДОР ЖИВКОВ С ИСТИНСКО ИМЕ БАХУР БЕХАР
Цвитан Илиев
Цвитан Илиев преди месец
kak da haresam ne6to predi da sam go vidql ???kato go izgledam i ako mi e haresalo 6te dam ama predi tova .... neseriozno e !
CHOKO
CHOKO преди месец
Подкрепям!
Лени
Лени преди месец
Само реклами братко
Ilia Dumanov
Ilia Dumanov преди месец
Чоко ти си ебати пърлака
CHOKO
CHOKO преди месец
Ахахаха уникално
Р И Д Р И К НЕО
Р И Д Р И К НЕО преди месец
Браво ЧОКО хубави видеа правиш. Можеш ли да направиш клип свързан с изграждането на БЪЛГАРИЯ
Виолета Петрова
Виолета Петрова преди месец
В този свят, без тайни, ще се срине цялата игра, в която правилата са известни на малцина. Всички останали сме пешки подмятани из шахматната дъска, докато не си върнем осъзнаването, кой сме всъщност.
CHOKO
CHOKO преди месец
Точно така
Boyka Nikolova
Boyka Nikolova преди месец
Това видео е само един увод към темата. Повечето интелигентни хора са чели най- различна информация за Ватикана, папата, Библията и християнството като цяло. Ватикана знае отдавна, че историята за Исус един ден ще бъде анализирана и доказана от различни изследователи, учени, анализатори и прочие любознателни хора и тогава цялото човечество ще разбере истината и ще рухне властта на Католическата църква. Затова са всички тези тайни, за да запази възможно по-дълто властта си. Ще спомена само две неща като подкрепа на думите ми - Леонардо да Винчи и тамплиерите.
CHOKO
CHOKO преди месец
Разбира се, че е увод. Масовата аудитория има нужда да разбира нещата малко по-бавно.
Георги Мърценков
Георги Мърценков преди месец
Брат не е лошо да попрочетеш като цяло за църквата, защото не може да казваш ""... в 1 век Католическата църква..."", защото до 1054 г. църквата е една. След това се разделя на Римо-Католическа и Православна.
CHOKO
CHOKO преди месец
На практика е без значение
NIKOLAI HRISTOV
NIKOLAI HRISTOV преди месец
:) ))))))))))))
Tsvetomir Angelov
Tsvetomir Angelov преди месец
То, де да беше само тия 85 км.... Ами тая "СИКТИНСКА капела"???..... Добре е да правиш нещо полезно, ама айде все пак да имаме поне малко обща култура. И да внимаваме, какво казваме! Аааа, и да не збравяме и българския език!!!
Vassilena Tanadjikova
Vassilena Tanadjikova преди месец
Нацистите в действие от векове, но последните години да в изключителна сила ,пример е Ковид ,новият Хитлер и всеки трябва да се съобразява с "общото благо".Клонира се яко, и всяка държава дава милиони за ин витро.....Блажени са веруищите.....Гестапо и Инквизицията действат....
Yordan Petrov
Yordan Petrov преди месец
Единствено чакам историята на Илън Мъск. Крайно време е и за него да чуем 😂👌
Kалин Aтанасов
Kалин Aтанасов преди месец
Явно е,че Ватикана си е приятелче с Луцифер..! ❤️☦️🇧🇬
Kалин Aтанасов
Kалин Aтанасов преди месец
@CHOKO Как да няма.?!Съмняеаш се.??? Черната,полугола статуя на ,,СВ.София” пред министерство в София е негово изпълнение.Това страшно,перверзно нещо да ти прелича на светия с която да се гордееш? Негови шадравани и монументи са навсякъде,осбенно в Европа,в Америка. Това е идея за клипче а..?!🤔 Ае ще черпиш.😉😅
CHOKO
CHOKO преди месец
Или, че изобщо няма такова нещо
Rumen Proshev
Rumen Proshev преди месец
Идеята по християнството вие замъглило мозъка . Ако се има в предвид колко воини са започнали с благословията на Ватикана , би трябвало да се замислим на кого служи Ватикана . На Господ , на Луцифер или някакъв вид рептили и прочие .
nicolina stefanova
nicolina stefanova преди месец
cheti bibliata i stoy daleko ot lusifer
Rosen Borisov
Rosen Borisov преди месец
Е пак беше брилянтен ,браво хора като тебе имат само една посока нагоре респект ,а колкото до Ватикана те се кланят на Луцифер .
Rosen Borisov
Rosen Borisov преди месец
@CHOKO просто отбелязвам фактите .
CHOKO
CHOKO преди месец
Благодаря ти!
Cvetan Dimitrov
Cvetan Dimitrov преди месец
Ако не си и преработваш гласа ще е най-добре 😉
CHOKO
CHOKO преди месец
Бях болен приятелю и видеото е снимано в 6 сутринта
Desislava Stoqnova
Desislava Stoqnova преди месец
Много ти в странен гласът в това видео, по-различен е от обикновено
CHOKO
CHOKO преди месец
Така е
Dobrinka Avramova
Dobrinka Avramova преди месец
Андрогината ; има версия за Луната че е куха
Aneliya / Анелия Николова / Nikolova
Гласът ти се е променил :) Благодаря! Много интересна тема! 🌈
CHOKO
CHOKO преди месец
Бях малко боле, благодаря!
Velizar Danailov
Velizar Danailov преди месец
Топ видео 🙏🏻
CHOKO
CHOKO преди месец
Топ коментар
Zafer Ali
Zafer Ali преди месец
Определено се крие нещо голямо там щом е толкова строго охранявано
Plamen Dimitrov
Plamen Dimitrov преди месец
Уникален както винаги
Nikola Akabaliev
Nikola Akabaliev преди месец
Всеки твои видеа ги гледам със щастие и интерес, защото всеки, дали малък или голям може да научи нещо от историята преди векове и толкова интересни неща за така наречените "зелени човечета" ❤ и също Ватикана!
CHOKO
CHOKO преди месец
Благодаря ти
TEDO DG
TEDO DG преди месец
История на илън мъск
kaloqn georgiev
kaloqn georgiev преди месец
Според мен,а и не само според мен.Ватикана са фалшифицирали историята и там пазят редица тайни за тая работа !
Red Master FFX
Red Master FFX преди месец
Страхотно видеооо! Всичко е вярно, да. Бог е всевишния не на Земята, а на вселената. Той е енергия и всеки от нас има частица от него в себе си. Най-интересно ми стана за онази книга за призоваване на дявола и демони. Може ли такъв клип? Какви демони е имало и как са произлезли? Мерси!
Milen Topalov
Milen Topalov преди месец
Vsyaka godina za 24 mai balgarska delegacia otiva v Vatikana za praznika na Svetite Bratya Kiril I Metodii. Kolko istorici na4elo na darjavata ni ,kato Pavanov..Stani6efv...se mazneha na porediat papa i se forografiraha s nego vmesto da popitat za dostap do dokumenti svarzani s Istoriata na Balgaria Ili...risunki na kreposti po na6ite zemi ot srednovekovieto...praveni ot pate6estvenici?!.. Taka bihme izbegnali praveneto na butaforii I ki4 s pretenciite,4e vazstanovyavame starini!.. SRAM e ,4e imame takiva ,,darjavnici,,spazva6ti porokol,koito obslujva ne balgarskite interesi! Parvanov I Stani6ev 6te ostanat za men edni muhlyovci- komunisti4eski izdanki , bez osoben prinos za novata ni istoria!
Напред
WOULD YOU HELP HIM? #shorts
0:34
Показвания 41 млн.
Yasak Elma 112. Bölüm
1:48:44
Показвания 763 хил.
Ed Sheeran - Shivers [Official Video]
3:58
Показвания 25 млн.
O, Doamne, Tu mă cercetezi | Priceasnă
5:40
Показвания 95 хил.
WOULD YOU HELP HIM? #shorts
0:34
Показвания 41 млн.
Yasak Elma 112. Bölüm
1:48:44
Показвания 763 хил.
Ed Sheeran - Shivers [Official Video]
3:58
Показвания 25 млн.
Опитвам пица от 17 ресторанта
10:36
Kardeşlerim 20. Bölüm
2:27:49
Показвания 5 млн.
Bir Zamanlar Çukurova 103.Bölüm
2:22:10
Показвания 2,3 млн.
The Matrix Resurrections - Official Trailer 1
2:53
Показвания 34 млн.
8 flips in the air 😳😦| #shorts
0:18
Показвания 124 млн.